grön kunskap

Lär känna växterna, vare sig du vill använda dem för deras läkande kraft, deras ljuvliga doft eller deras innehåll av viktiga näringsämnen.

När du lär känna växten, dess utseende och namn har ni genast skapar en relation och den bjuder på sin gröna kraft.

Det är massor av generationers insamlade kunskap vi får del av när vi förstår varför vi till exempel använder timjan när vi besväras av hosta. Det finns massor av spännande historia att ta del av; allt från gamla sägner och kuriosa till oändlig klokskap. Vi kan ha mycket modern nytta av denna gamla kunskap.

Att få förmedla denna lustfyllda gröna kunskap till dig är en ynnest och jag är övertygad om att det med kunskapen också följer en trygghet i medvetenheten om hur du kan ta hand om dig och din egenvård på ett bra sätt.

Jag har arbetat många år med växterna på olika sätt; som smaksättare av mat och dryck under mina år på Österlenkryddor, som doftsättare med deras aromaterapeutiska egenskaper i arbetet med eteriska oljor och som läkeväxter för egenvård och en väg till ökad hälsa.

Min tacksamhet till växterna och naturen är oändlig. Där finns en grön kraft som ger mig energi, glädje och inspiration och denna gröna kraft och kunskap ser jag fram emot att få dela med mig av till dig när vi ses på en kurs, vandring eller ett föredrag.

Varmt välkommen in i min gröna värld!