växternas gröna kraft

Välkommen in i växternas underbara värld! Ett grönt skafferi och apotek finns runt knuten med massor att använda för både nytta och njutning.

Vilka växter kan jag äta? Hur kan jag använda min citronmeliss? Vad behöver jag för att göra en salva och hur gör jag en tinktur?

Detta och mycket annat ger jag dig svar på i ett föredrag som ger dig användbar och spännande grön kunskap om växterna både som läkeväxter och som en del av måltiden.

Att känna till växterna och deras beståndsdelar gör att vi förstår hur vi kan använda dem för egenvård och denna förståelse skänker tryggheten i att vi kan ta hand om oss själva på ett bra sätt. Bruket av läkeväxter är förmodligen lika gammalt som mänskligheten själv och det är med ödmjukhet, tacksamhet och glädje som jag förmedlar denna kunskap. Du får tips och recept på enkla huskurer att göra själv av de växter du odlar själv eller finner i naturen.

I naturen finns en grön kraft som ger energi, glädje och inspiration.

Föredraget går utmärkt att kombinera med att vi gemensamt kokar ringblomssalva. Deltagarna får sin egen burk (30 ml) med sig hem. Pris/burk 40:-